Is jy op vakansie?
Nee hoor, ek is student uit belgië.
- Oooh... Welkom!
Mag ik wel vaker vertellen op een dag en steeds zijn ze verbaast :D. Meestal mag ik dan ookuitleggen wat ik hier kom doen. En dat is zeker geen vakantie, zeker niet tijdens de werkweek!
Mijn dagprogamma:
4u40 Tringeling, OPSTAAN!
5u-6u15 Zwemmen in de gym
6u40-6u50 Ontbijt
6u50-17u15 Parraat op de werf:
10u-10u20 Schaft
13u-13u40 Middagpauze
18u30-20uFitness in de gym
21u De dag zit erop, SLAAPWEL!
Tussendoor en vrijdags komt het schoolwerk ook nog aanbod ;-).
Vandaag hebben we de grondwerken van 11 funderingszolen kunnen afwerken en is de wapening erin geplaatst zodat we morgen om 10u de eerste 4 ladingen beton kunnen storten en terug op schema kunnen komen.
Daarna is het aan de volgende 10-20 zolen de beurt.
Met het paasweekend in zicht komt er ook een extra lang verlengd weekend in zicht! Vanaf donderdag 13u30 leggen we alles stil en beginnen weer komende dinsdag. Genoeg tijd om weer een deeltje van Afrika te bewonderen! Misschien wel de onderwater wereld waar de witte haai in leeft...!
Heb je daar een suuuuper wekker of wat?
Iets leuker om wakker voor te worden dan school ;)
Amai, wat een drukke dagen!
Zo vroeg opstaan om te gaan zwemmen, whow :D!
Nog veel plezier daar :).
xx
Ik vroeg gisteren nog aan ons Lisa of je je daar niet een beetje verveelt of eenzaam voelt maar als ik je programma zie, denk ik niet dat je daar veel tijd voor zal hebben. Maar nu is het Paasweekend en uitslapen misschien. Of een Paasbraai ! In elk geval van ons allemaal een fijne Pasen (en pas op voor de haaien, hé! We willen je nog wel heelhuids terug in juni!!!)